Aktivitete

ZoomIn_Communism  

IDMC

Instituti për Demokraci Media dhe Kulturë (IDMC) me mbështetjen e Fondacionit Konrad Adenauer (KAS) ka lançuar projektin më të ri…

Lexoj

Në emër të Amerikës

IDMC

Ekspozita "Në emër të Amerikës" çelet në kuadër të 75-vjetorit të largimit të Misionit Amerikan në Shqipëri nga vendi. Kjo…

Lexoj