Aktivitete

Ditët e Kujtesës '22

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të shënoni në kalendarin tuaj datat e Edicionit të 7-të të…

Lexoj

Fytyrat e diktaturës

IDMC

Kuvendi i Shqipërisë shprehet në rezolutën "Për dënimin e krimeve të kryera nga regjimi komunist në Shqipëri" (2006) se regjimi…

Lexoj