46 postime

kujtesa

IDMC ka si objektiv mbajtjen gjallë të memories kolektive të shqiptarëve dhe të historisë tragjike të komunizmit, në mënyrë që e kaluara të mos përsëritet. Për këtë realizojmë aktivitete si "Topografi e terrorit", "Memory Alive" dhe dokumentarë (si Fëmijët e Diktaturës apo Kujtesa e një vendi që harroi të harronte).