IDMC 229 postime

IDMC

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë është një organizatë e pavarur, jofitimprurëse dhe joqeveritare e themeluar në vitin 2014 në Tiranë, që frymëzon dhe mbështet projekte për të fuqizuar vlerat demokratike, rolin e medies dhe reflektimin shoqëror përmes kujtesës historike.

Pyet Gjyshërit 6

IDMC

"Më trego Shqipërinë tënde" Eksploro dhe zbulo: Jeni gati të zbuloni dhe të ndani me ne histori vendesh të harruara…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '23

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) dhe Fondacioni Konrad Adenauer (KAS) ju ftojnë në…

Lexoj
Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në media – 2023

IDMC

Lexoni Artikujt > Videot Artikujt Ish-e dënuar politike / Shkrimtarja rrëfen vuajtjet e diktaturës: Pengu im, nuk bëhem dot gjyshe… S’ka mbështetje…

Lexoj