9 postime

ditët e kujtesës

DITËT E KUJTESËS është një aktivitet i përvitshëm që synon të mbajë gjallë debatin shoqëror dhe kujtesën mbi pasojat e regjimit komunist në Shqipëri dhe organizohet nga IDMC në partneritet me Fondacionin "Konrad Adenauer" dhe institucione të tjera të memories brenda dhe jashtë vendit, qysh prej Tetorit 2016.

Ditët e Kujtesës '24

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) dhe Fondacioni Konrad Adenauer (KAS) ju ftojnë në…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '23

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) dhe Fondacioni Konrad Adenauer (KAS) ju ftojnë në…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '22

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të shënoni në kalendarin tuaj datat e Edicionit të 7-të të…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '21

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, duke uruar të jeni mirë në këtë kohë pandemie, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të shënoni…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '20

IDMC

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në partneritet me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në edicionin…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '19

IDMC

Aktiviteti i përvitshëm "DITËT E KUJTESËS" do të organizohet këtë vit në datat 20–27 shkurt 2019, me rastin e 28…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '18

IDMC

IDMC në partneritet me KAS ju njofton se aktiviteti i përvitshëm "DITËT E KUJTESËS" do të organizohet këtë vit në…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '17

IDMC

Në datat 16 deri më 23 nëntor 2017, te Muzeu Historik Kombëtar, në Tiranë, u mbajt edicioni i 2-të i…

Lexoj

Ditët e Kujtesës '16

IDMC

Në datat 24 deri më 28 tetor 2016, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në partneritet me Fondacionin Konrad…

Lexoj