Aktivitete

Pyet Gjyshërit 2  

IDMC

Pas edicionit të parë të konkursit "Pyet Gjyshërit 1" që shpalli 7 fitues, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC)…

Lexoj

Terminologu komunist 

IDMC

Terminologu komunist nuk është një qasje linguistike dhe as fjalor konvencional. Ai është një projekt multimedial që synon t'i bëjë të…

Lexoj