Aktivitete

Pyet Gjyshërit 2  

IDMC

Pas edicionit të parë të konkursit "Pyet Gjyshërit 1" që shpalli 7 fitues, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC)…

Lexoj