Aktivitete

IDMCon: Ditari i mësuesve

IDMC

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë, urojmë të jeni mirë me shëndet. IDMC vazhdon projektet duke u zhvendosur në platformat digjitale.

Lexoj

Ditët e Kujtesës '20

IDMC

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në partneritet me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në edicionin…

Lexoj