Aktivitete

30 Vjet me/pa Demokraci  

IDMC

Pas dy konkurseve të suksesshëm "Lindur në 90-ën" (2015) dhe katër edicioneve të "Pyet Gjyshërit" (2016–2019), Instituti për Demokraci, Media…

Lexoj