dokumentari fëmijët e diktaturës

Dokumentari "Fëmijët e diktaturës" online

Publikuar më

IDMC prezantoi online për 24 të rinjtë e Ballkanit Perëndimor, "Fëmijët e diktaturës" i cili u shoqërua nga një forum diskutimi mes Alma Liço (shkrimtare), Ritvana Mena (ish-e perndjekur) dhe Jonila Godole (drejtore e IDMC), nën moderimin e Edlira Agollit.