aplikime

Thirrje për aplikim në Rrjetin Rinor të IDMC

Publikuar më

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë hap thirrjen për

RRJETI RINOR I IDMC-së

për të gjithë të rinjtë shqiptarë 18–25 vjeç

Nëse ke pasion projektet, marketingun, je kreativ dhe në kërkim të një mjedisi ku mund t'i vësh në punë dhe zhvillosh më tej aftësitë e tua, atëherë kjo mundësi është për ty!

Hapet për herë të parë: Rrjeti Rinor i IDMC, një grup të rinjsh që fitojnë eksperiencë në organizatë jofitimprurëse, me larmishmëri projektesh në tematika sociale dhe mundësi të pafundme për t'u rritur.

Për të aplikuar direkt, klikoni këtu.

Për pyetje, lutemi na kontaktoni në rrjetet tona sociale ose në adresën office@idmc.al.

Mirëpresim aplikimet tuaja deri më 10 tetor 2020!