dokumentari kujtesa e një vendi

"Memory Alive" përmes artit dhe multimedias online

Publikuar më

IDMC rishfaqi online dokumentarin "Kujtesa e një vendi që harroi të harronte" për 24 të rinjtë e Ballkanit Perëndimor, të cilët ishin pjesë e një projekti shkëmbimi kulturor me IDMC. Aktiviteti u shoqërua me një diskutim në forum mes Fatmiroshe Xhemalaj (eksperte kurrikule), Maria Dojçe (pedagoge në Fakultetin e Shkencave Sociale) dhe Jonila Godole (drejtoreshë e IDMC), nën moderimin e Elmira Gjonajt.