Aktivitete

Ditët e Kujtesës '16

IDMC

Në datat 24 deri më 28 tetor 2016, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në partneritet me Fondacionin Konrad…

Lexoj

#TiranaLexon '16

IDMC

Tirana lexon 2016 erdhi si maratonë leximi për herë të dytë në kryeqytet në kuadrin e TILF (Tirana Literature Festival)…

Lexoj