Aktivitete

Fëmijët e diktaturës

IDMC

Dokumentari "Fëmijët e diktaturës" është prodhuar nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë, me regji të Besnik Bishës. Filmi ka…

Lexoj

Nostalgjia për komunizmin 

IDMC

Më datë 11–12 shkurt, IDMC organizoi në bashkëpunim me Vendin e Dëshmisë dhe Kujtesës workshop-in me temë "Nostalgjia për komunizmin".

Lexoj