Aktivitete

Raport vjetor 2017  

IDMC

Edhe përgjatë vitit 2017, IDMC dhe bashkëpunëtorët e saj u fokusuan te thellimi i ballafaqimit me të shkuarën komuniste. Këtë…

Lexoj