Aktivitete

Ditët e Kujtesës '21

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, duke uruar të jeni mirë në këtë kohë pandemie, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të shënoni…

Lexoj

Kartolina nga e shkuara

IDMC

Pak më larg nga modeli i ekspozitave historiko-informuese, projekti "Kartolina nga e shkuara" ("Postcards from the Past") është një ekspozitë…

Lexoj

Rënia e një diktatori

IDMC

Ekspozita "Rënia e një diktatori" çelet në kuadër të 30-vjetorit të rrëzimit të përmendores së diktatorit Enver Hoxha më 20…

Lexoj