Aktivitete

Takime për Europën

IDMC

IDMC organizoi sot një takim me studentë të gazetarisë, titulluar "Takime për Europën". Si pjesë e serisë së takimeve në…

Lexoj

Raport vjetor 2015  

IDMC

Në vitin e parë të themelimit dhe aktivitetit të tij, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) numëron para jush…

Lexoj