aplikime

Mundësi punësimi për Asistent/e

Publikuar më

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë kërkon një

ASISTENT/E

për aktivitetin "Ditët e kujtesës: Kujtesa si një mision"
që do të mbahet në Tiranë në datat 24–28 tetor

Kriteret

  • Njohës/e shumë e mirë e gjuhës angleze
  • Aftësi të mira të punuarit në grup
  • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës
  • Aftësi të mira të punës organizative
  • Të jetë i/e shkathët dhe e përgjegjshme
  • Të jetë në gjendje të ofrojë raport përmbledhës të punës
  • Të jetë fleksibël me kohën kur do të punojë, duke bërë punë edhe nga shtëpia
  • I/e aftë të punojë në limite kohore
  • Të jetë i/e disponueshme përgjatë gjithë muajit tetor
  • Të pasurit eksperiencë koordinimi projektesh është një avantazh

APLIKIMET JANË MBYLLUR!

IDMC

IDMC

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë është një organizatë e pavarur, jofitimprurëse dhe joqeveritare e themeluar në vitin 2014 në Tiranë, që frymëzon dhe mbështet projekte për të fuqizuar vlerat demokratike, rolin e medies dhe reflektimin shoqëror përmes kujtesës historike.

Gjithë postimet

Postime të ngjashme

Mundësi punësimi: Koordinator/e projekti