Aktivitete

Ditët e Kujtesës '23

IDMC

Të dashur miq dhe kolegë, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) dhe Fondacioni Konrad Adenauer (KAS) ju ftojnë në…

Lexoj

Pyet Gjyshërit 5

IDMC

Nisur nga një Objekt… Për miqtë tanë të rinj dhe të vjetër, konkursi "Pyet Gjyshërit" vjen sërish, për të frymëzuar…

Lexoj