17 postime

libra

IDMC publikon botime profesionale dhe bashkëpunon me partnerët për të hedhur dritë mbi represionin komunist në Shqipëri. Këtu përfshihet kolana "Komunizmi përmes dokumenteve arkivore", "Kalendari i kujtesës", "(Mos)rehabilitimi i ish-të përndjekurve politikë" dhe "Debati mbi filmat e ish-Kinostudios".