16 postime

pyet gjyshërit

Pyet Gjyshërit 6

IDMC

"Më trego Shqipërinë tënde" Eksploro dhe zbulo: Jeni gati të zbuloni dhe të ndani me ne histori vendesh të harruara…

Lexoj

Pyet Gjyshërit 5

IDMC

Nisur nga një Objekt… Për miqtë tanë të rinj dhe të vjetër, konkursi "Pyet Gjyshërit" vjen sërish, për të frymëzuar…

Lexoj

Pyet Gjyshërit 4

IDMC

Konkursi "Pyet Gjyshërit" vazhdon traditën edhe këtë vit me edicionin e tij të katërt duke ftuar të rinjtë 15–19 vjeç…

Lexoj