mbulimi mediatik

IDMC në media – 2023

Publikuar më

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Lexoni Artikujt > Videot

Artikujt

Ish-e dënuar politike / Shkrimtarja rrëfen vuajtjet e diktaturës: Pengu im, nuk bëhem dot gjyshe… S’ka mbështetje për fëmijët e internuar!

24 shkurt 2023 — BalkanWeb

Filmi eksploron mitin e lirisë së gruas shqiptare nën regjimin komunist 

24 shkurt 2023 — BalkanInsight

Masakra me 14 të vrarë në Rrëshen, nipi i të pushkatuarit i shtrin dorën e pajtimit djalit të Mehmetit: S’ke faj për krimet e babait tënd kryeministër

23 shkurt 2023 — BalkanWeb

"Ditët e Kujtesës" / I biri i Mehmet Shehut dhe nipi i mjekut nazist rrëfejnë ndikimin e krimeve në art të etërve dhe gjyshërve të tyre

23 shkurt 2023 — RTSH

"Diktatura u rrëzua simbolikisht", Godole: Ngritëm statuja të tjera, nuk u ndamë nga e shkuara

20 shkurt 2023 — Ora News

Komunizmi dhe pasojat/ Ambasadorja e BE: Shqipëria, pajtimi vjen pas ndëshkimit të autorëve 

20 shkurt 2023 — BalkanWeb

BE për "20 Shkurtin": Të identifikohen e ndëshkohen autorët e krimeve të diktaturës 

20 shkurt 2023 — A2 CNN

Shqipëri, Ditët e Kujtesës për krimet e komunizmit

19 shkurt 2023 — Zëri i Amerikës

"Ditët e Kujtesës", ceremonia hapet në Shkodër

19 shkurt 2023 — RTSH

Nisin "Ditët e Kujtesës" për krimet e komunizmit, ambasadori i OSBE: Shqipëria duhet të ketë një memorial

19 shkurt 2023 — Dosja

Videot

GJIMNAZISTJA RRËFEN HISTORINË TRAGJIKE TË GJYSHËRVE TË SAJ

16 mars 2023 — Top Channel > Wake Up

JONILA GODOLE: NËSE HARROJMË HISTORINË E HIDHUR, RREZIKOJMË PËRSËRITJEN

4 mars 2023 — Klan > Jo Vetëm Modë

INTERVISTA

28 shkurt 2023 — Klan > Rudina

JONILA GODOLE NË INTERVISTË

24 shkurt 2023 — A2 CNN > Intervistë nga Merita Haklaj

DITËT E KUJTESËS - ÇFARË NUK DIMË ENDE? JONILA GODOLE, BRISEJDA LALA

24 shkurt 2023 — RTSH > Ditë pas dite

NIPI I TË PUSHKATUARIT I SHTRIN DORËN E PAJTIMIT DJALIT TË MEHMETIT: S'KE FAJ PËR KRIMET E TIJ

23 shkurt 2023 — News 24 > Lajme

NILS OLGER, BASHKIM SHEHU RRËFEJNË SA NDIKOJNË NË ART KRIMET E ETËRVE DHE GJYSHËRVE TË TYRE

23 shkurt 2023 — RTSH > Lajme

PSE NUK U EMANCIPUAN GRATË NË DIKTATURË – DITËT E KUJTESËS

22 shkurt 2023 — Klan News > Lajme

8 "DITËT E KUJTESËS",TOTALITARIZMI SIPAS DIPLOMATËVE! SHQIPËRIA NË '69 KISHTE 830 FËMIJË TË INTERNUAR

22 shkurt 2023 — Report TV > Lajme

"DITËT E KUJTESËS", E SHKUARA KOMUNISTE / GODOLE ZBULON FOKUSIN E EKSPOZITËS

21 shkurt 2023 — Top News > Zona Zero

"DIKTATURA U RRËZUA SIMBOLIKISHT", GODOLE: NGRITËM STATUJA TË TJERA, NUK U NDAMË NGA E SHKUARA

20 shkurt 2023 — Ora > Lajme

KOMUNIZMI DHE PASOJAT / HOHMANN: SHQIPËRIA, PAJTIMI VJEN PAS NDËSHKIMIT TË AUTORËVE

20 shkurt 2023 — News 24 > Lajme

BE PËR "20 SHKURTIN": TË IDENTIFIKOHEN E NDËSHKOHEN AUTORËT E KRIMEVE TË DIKTATURËS

20 shkurt 2023 — A2 CNN > Lajme

TINGUJT E ARTISTIT TË DËNUAR ÇELIN DITËT E KUJTESËS NË SHKODËR

20 shkurt 2023 — News 24 > Lajme

SHQIPËRI, DITËT E KUJTESËS PËR KRIMET E KOMUNIZMIT

19 shkurt 2023 — Zëri i Amerikës > Lajme

"DITËT E KUJTESËS" NISËN KËTË VIT NGA SHKODRA

19 shkurt 2023 — Ora News > Lajme

DITËT E KUJTESËS PËR KOMUNIZMIN NISIN NGA SHKODRA

19 shkurt 2023 — Star Plus > Lajme

"DITËT E KUJTESËS" NË SHKODËR

19 shkurt 2023 — TV1 Channel > Lajme

"DITËT E KUJTESËS", CEREMONIA E HAPJES NË SHKODËR

19 shkurt 2023 — RTSH > Lajme

MBAHET EVENTI "DITËT E KUJTESËS" NË SHKODËR, EKSPOZITË FOTOGRAFIKE ME KRIMET E KOMUNIZMIT

19 shkurt 2023 — Syri TV > Lajme

NISIN "DITËT E KUJTESËS" NË SHKODËR

18 shkurt 2023 — Shkodra Zone > Lajme

"DITËT E KUJTESËS", AKTIVITETET KËTË VIT NË DATAT 18–28 SHKURT

16 shkurt 2023 — a2 CNN > Dita Jonë