mbulimi mediatik

IDMC në media – 2020

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Lexoni Artikujt > Videot

Artikujt

Jonila Godole: Djali i diktatorit dhe faji i mbetur jetim. Letra e Ilir Hoxhës për Ramën, i njeh nocionet...

2 korrik 2020 — Panorama

Djali i diktatorit dhe faji i mbetur jetim

1 korrik 2020 — Exit.al

IDMC: Fuqizimi i kompetencave të Autoritetit të Dosjeve i dëmshëm, krijon mbivendosje me institucione...

12 qershor 2020 — Exit.al

IDMC: Ja problemet në 11 rekomandimet e Kuvendit për "Dosjet"

29 maj 2020 — Panorama

"Ndikojnë negativisht në zbardhjen e të shkuarës", IDMC

29 maj 2020 — BalkanWeb

"Fëmijët e diktaturës", dokumentari mbi jetën 4 të vegjëlve të rritur në burgjet dhe kampet e internimit

20 shkurt 2020 — Syri.net

"Fëmijët e diktaturës", dokumentari mbi jetën 4 të vegjëlve të rritur në burgjet dhe kampet e internimit

20 shkurt 2020 — 360grade.al

Familjet çame kujtojnë përndjekjet që vuajtën gjatë diktaturës

18 shkurt 2020 — Exit.al

Persekutimi i popullsisë çame... / Pasardhësi: Enver Hoxha e ka varrin e tij, atyre s'u dihen as eshtrat

18 shkurt 2020 — Shqiptarja.com

Persekutimi i shqiptarëve të Çamërisë/ Jonila Godole: Çështja Çame gjen shumë pak hapësirë në mediat tona

18 shkurt 2020 — 27.al

Asgjë e re në Lindje

17 shkurt 2020 — Gazeta Shqiptare

Jonila Godole: Shqipëria me zero ndëshkime për krimet e komunizmit

13 shkurt 2020 — Euronews Albania

Probleme me kurrikulën, librat e historisë nuk flasin për krimet e komunizmit

13 shkurt 2020 — Exit.al

"Ditët e kujtesës" / Ekspozita "Totalitarizmi në Europë" në Tiranë, të rinjtë indiferentë!

13 shkurt 2020 — Shqiptarja.com

Në sheshin "Skënderbej" dokumentohen krimet e Komunizmit

13 shkurt 2020 — Newsbomb

Për herë të parë në Shqipëri / Hapet ekspozita "Totalitarizmi në Europë" në kujtim të jetëve të humbura

13 shkurt 2020 — Shekulli

Totalitarizmi në fotografi – indiferentë të rinjtë e Tiranës

13 shkurt 2020 — Konica

"Ditët e Kujtesës", ndërgjegjësim rreth represionit të komunizmit

12 shkurt 2020 — Liberale

Videot

LIGJI PËR KRIMET E KOMUNIZMIT: GODOLE...

23 tetor 2020 — Euronews Albania > Lajme

GODOLE: TË BËHEN PUBLIK EMRAT E PERSONAVE...

2 qershor 2020 — News24 > Lajme

DOSJET E SIGURIMIT TË SHTETIT NUK DËSHMOJNË...

12 maj 2020 — Ora News > Lajme

PËRMBYLLET EDICIONI I PESTË "DITËT E KUJTESËS"

22 shkurt 2020 — News24 > Lajme

LIRIA E SHPREHJES NËN KËRCËNIMIN E "FAKENEWS"

19 shkurt 2020 — Fax News > Lajme

..."FANTAZMAT" E DIKTATURËS SHFAQEN...

19 shkurt 2020 — News24 > Lajme

...NE DUHET T'I NJOHIM PERSONAT E PËRFSHIRË...

18 shkurt 2020 — Abc News > Provokacija

PERSEKUTIMI I POPULLSISË ÇAME GJATË REGJIMIT...

18 shkurt 2020 — Report TV > Lajme

NOSTALGJIA PËR DIKTATURËN...

17 shkurt 2020 — Report TV > 5 Pyetjet nga Babaramo

EDICIONI I PESTË "DITËT E KUJTESËS"

14 shkurt 2020 — News24 > Lajme

GODOLE: MËSUESIT NUK KANË NJOHURI PËR...

14 shkurt 2020 — Abc News > Lajme

SONDAZHI MBI KOMUNIZMIN

13 shkurt 2020 — Top Channel > Wake Up

DITËT E KUJTESËS

13 shkurt 2020 — Euronews Albania > Ilva Now

...REPRESIONI DHE STALINIZMI NË SHQIPËRI

13 shkurt 2020 — A2 CNN > Dita Jonë

EKSPOZITA "TOTALITARIZMI NË EUROPË" NË TIRANË...

13 shkurt 2020 — Report TV > Lajme