mbulimi mediatik

IDMC në media – 2022

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Lexoni Artikujt > Videot

Artikujt

"Dosjet e ish-sigurimit", Shqipëria ende larg ndarjes me të shkuarën

25 gusht 2022 — Zëri i Amerikës

Schwandner-Sievers: Mësime nga e kaluara për të mos gabuar

3 mars 2022 — Deutsche Welle

"Ditët e kujtesës", Korça përkujton viktimat dhe të përndjekurit gjatë diktaturës

26 shkurt 2022 — A2 CNN

Korça kujton/ Ekspozita në nder të intelektualëve të vrarë nga komunizmi

26 shkurt 2022 — Top Channel

Çelet ekspozita 'ditët e kujtesës' në Korçë, Godole: Mundësi që të rinjtë të njohin historinë

25 shkurt 2022 — Shqiptarja.com

Ish-vila e Enver Hoxhës pushtohet nga zërat që i denoncojnë krimet

24 shkurt 2022 — Koha

Ekspozita "Fytyrat e diktaturës", në ish vilën e diktatorit në Bllok

23 shkurt 2022 — Sot

Albanian Exhibition Puts Faces of Dictatorship on Display

22 shkurt 2022 — Balkan Insight

Ekspozita shqiptare shfaq fytyrat e diktaturës

22 shkurt 2022 — Reporter

Ekspozita shqiptare shfaq fytyrat e diktaturës

22 shkurt 2022 — Kallxo

"Fytyrat e diktaturës" në një mur turpi në vilën e Enver Hoxhës

22 shkurt 2022 — ABC news

Fytyrat e diktaturës, ekspozohen në vilën e Enver Hoxhës, portretet e "peshqve të mëdhenj"

22 shkurt 2022 — A2 CNN

"Fytyrat e diktaturës" rikthehen në vendin e krimit

22 shkurt 2022 — Gazeta Shqiptare

Me fotot e hetuesve, gjyqtarëve dhe drejtorëve të Sigurimit / Çelet ekspozita "Fytyrat e Diktaturës"

20 shkurt 2022 — Panorama

"Fytyrat e Diktaturës", nesër çelet tek "Vila e Enverit" ekspozita...

20 shkurt 2022 — Gazeta Shqiptare

Në Shqipëri po mbahen "Ditët e Kujtesës"

19 shkurt 2022 — Zëri i Amerikës

Komunizmi në Shqipëri i kristalizoi mitet e tij nëpërmjet letërsisë dhe artit

18 shkurt 2022 — Reporter

Kë të mbajmë e kë të lëmë? Rrugët e komunizmit, a "demokracisë"?

18 shkurt 2022 — Konica

"Është dramatike që…", Godole: Pa u ballafaquar me të shkuarën, nuk integrohemi në BE...

17 shkurt 2022 — BalkanWeb

"Ditët e kujtesës", shpallet peticioni i dekomunistizmit: Rishikim emrave të rrugëve e shkollave, vetting ...

17 shkurt 2022 — BalkanWeb

Ditët e Kujtesës/ Një peticion për dekomunistizimin do t'i dorëzohet Kuvendit! ...

16 shkurt 2022 — Panorama

Ditët e Kujtesës/ Një peticion për dekomunistizimin do t'i dorëzohet Kuvendit! ...

16 shkurt 2022 — Gazeta Shqiptare

Videot

SHQIPËRIA DHE QASJA KRITIKE NDAJ REGJIMIT KOMUNIST

7 dhjetor 2022 — A2 CNN > Dita Jonë

SISTEMI KOMUNIST NUK MUND TË GLORIFIKOHET

20 shtator 2022 — Top News > Breaking

"SIGURIMI I SHTETIT KA REKRUTUAR EDHE NË PRANVERËN E VITIT 1990"

28 korrik 2022 — A2 CNN > Ditari

KRIMET E KOMUNIZMIT

1 qershor 2022 — News24 > Opinion

IDMC PROMOVON LIBRIN "TË MOS HARROJMË" ...

21 maj 2022 — Belsh TV > Lajme

DEBATI PËR "SHALLIN E PIONIERIT"

19 maj 2022 — A2 CNN > Dita Jonë

"PO NGJALLET ENVERI", FËMIJË ME SHAJE TË KUQ...

17 maj 2022 — Top Channel > Shqiptëria Live

INTELEKTUALËT E VRARË NGA KOMUNIZMI

26 shkurt 2022 — Top Channel > Lajme

PËRNDJEKJA E INTELEKTUALËVE, KORÇË

25 shkurt 2022 — News24 > Lajme

"DITËT E KUJTESËS" NDALEN NË KORÇË

25 shkurt 2022 — RTSH Korçë > Lajme

KORÇA PËRKUJTON VIKTIMAT E DIKTATURËS...

26 shkurt 2022 — A2 CNN > Lajme

ÇELET EKSPOZITA 'DITËT E KUJTESËS' NË KORÇË...

25 shkurt 2022 — Report TV > Lajme

UETPRESS NË SHËRBIM TË KUJTESËS ME IDMC

24 shkurt 2022 — UET > Lajme

"DITËT E KUJTESËS", ISKPK SJELL DOKUMENTARIN...

23 shkurt 2022 — Ora News > Lajme

DISKUTIME MBI GRUAN GJATË DIKTATURËS

23 shkurt 2022 — RTSH > Lajme

"FYTYRAT E DIKTATURËS" NË NJË MUR TURPI

22 shkurt 2022 — ABC News > Lajme

VILA E ENVER HOXHËS TË KTHEHET NË MUZE

22 shkurt 2022 — News24 > Lajme

EKSPOZITË ME FOTOGRAFI TË KOMUNIZMIT

22 shkurt 2022 — Kanali Shtatë > Lajme

"171 AUTORËT" NË ISH-VILËN E ENVER HOXHËS

22 shkurt 2022 — Report TV > Lajme

EKSPOZOHEN FYTYRAT E DIKTATURËS

22 shkurt 2022 — A2 CNN > Lajme

DEKOMUNISTIZIMI I SHQIPËRISË

21 shkurt 2022 — Klan News > Lajme

NË SHQIPËRI PO MBAHEN "DITËT E KUJTESËS"

19 shkurt 2022 — Zëri i Amerikës > Lajme

NIS NJË JAVË ME THIRRJEN PËR DEKOMUNISTIZIMIN

18 shkurt 2022 — A2 CNN > Ditar

KUADËR LIGJOR QË NDALON SIMBOLET KOMUNISTE

18 shkurt 2022 — BalkanWeb > Lajme

RISIA E NJË PETICIONI PËR "DEKOMUNISTIZIM"

18 shkurt 2022 — A2 CNN > Dita Jonë

VETING FUNKSIONARËVE POLITIKË DHE DREJTUESVE

18 shkurt 2022 — Ora News > Lajme

PETICIONI I DEKOMUNISTIZIMIT...

17 shkurt 2022 — News24 > Lajme

9 DITËT E KUJTESËS SË VIKTIMAVE TË KOMUNIZMIT

16 shkurt 2022 — Top News > Zona Zero