mbulimi mediatik

IDMC në media – 2016

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Lexoni Artikujt > Videot

Artikujt

Kujtesa dhe armiqtë e saj

20 dhjetor 2016 — Panorama

Hapja e dosjeve të komunizmit nuk ndodh në 2017-ën – Pikat kryesore të intervistës së Jonila Godoles

13 dhjetor 2016 — Exit.al

Platform meets politicians, admits five new Members and pays tribute to Holodomor victims in Kyiv, Ukraine

28 nëntor 2016 — PEMC

Godole: Pakkush beson në hapjen e dosjeve para zgjedhjeve 2017

29 tetor 2016 — Deutsche Welle

Tetori Gjerman na sjell në vëmendje "hapjen e dosjeve"

28 tetor 2016 — Ishull.com

Ligji për hapjen e dosjeve, Borchardt: Po zvarritet zbatimi

28 tetor 2016 — Infosite

Platform Managing Director participates in first Memory Days in Tirana, Albania on 24‒28 October 2016

27 tetor 2016 — PEMC

"Pyet Gjyshërit", ndahen çmimet për fituesit

27 tetor 2016 — Ishull.com

Ditët e Kujtesës, debati për të shkuarën dhe Dosjet e Sigurimit

25 tetor 2016 — Panorama

"Fëmijët e diktaturës" rrëfejnë historitë në një dokumentar

25 tetor 2016 — RTSH

Besnik Bisha "rikthen" diktaturën në dokumentarin "Fëmijët e Kujtesës"

25 tetor 2016 — Sot

Memory Days

25 tetor 2016 — New York High School

"Ditët e Kujtesës" sjellin në vëmendje të kaluarën e vendit përpara viteve '90

24 tetor 2016 — Ishull.com

Memory Days

24 tetor 2016 — University of New York Tirana

"Ditët e Kujtesës", Vlahutin: Krimet e diktaturës meritojnë njohje të plotë

24 tetor 2016 — BalkanWeb

"Ditët e Kujtesës", 60 ekspertë për rishikimin e historisë komuniste

22 tetor 2016 — Pasqyrë

Is Reading Becoming a Dying Habit?

21 tetor 2016 — mladiinfo

"Tirana nuk lexon më", në përfundim të maratonës Tupja rrëfen sekretet e përkthimit

30 shtator 2016 — News Bomb

Mustafa Nano lexon për të rinjtë pasazhe nga "Selam Alekum Baba"

30 shtator 2016 — Gazeta Shqip

"Do të vdesin autorët, librat veprat…" ministrja Kumbaro shfaq shqetësimin në maratonën e leximit

29 shtator 2016 — News Bomb

"Tirana lexon", Veliaj: Biblioteka e tretë do jetë në Pezë

29 shtator 2016 — TV Klan

Për dy ditë "Tirana lexon"

29 shtator 2016 — Ishull.com

Për dy ditë në Tiranë lexohet ngado!

29 shtator 2016 — Revista Class

"Tirana lexon" shkrimtarët e njohur për dy ditë!

29 shtator 2016 — Infokult

"Letërsia si vend kujtese" dhe antikujtesa si rrezik i përhershëm

25 maj 2016 — Mapo

"Pyet Gjyshërit", konkursi kreativ për të rinj në multimedia

25 maj 2016 — Gazeta Express

Born in 90, Pyesin Gjyshërit!

21 maj 2016 — Ishull.com

IDMC organizon "Letërsia si vend kujtese"

21 maj 2016 — Observatori i Kujtesës

"Dialog mbi të shkuarën", takim për mbajtjen gjallë të kujtesës

21 maj 2016 — Star Plus TV

Përfundon aktiviteti "Letërsia si vend kujtese"

21 maj 2016 — Rozafa

"Letërsia si vend kujtese" për regjimin komunist

20 maj 2016 — Rozafa

Hapet konkursi kreativ për të rinjtë, mbi të shkuarën e para viteve '90

20 maj 2016 — Mapo

Hapet konkursi për të rinj: "Pyet gjyshërit"

18 maj 2016 — Observatori i Kujtesës

Hapet konkursi kreativ për të rinjtë, mbi të shkuarën e para viteve '90

18 maj 2016 — Durrës Press

"Pyet gjyshërit", konkurs për të rinjtë!

18 maj 2016 — Alb-Info

Ceremonia e shpalljes së konkursit "Pyet Gjyshërit"

18 maj 2016 — Infokult

Të rinjtë nuk e njohin të shkuarën diktatoriale

20 mars 2016 — Arbëria News

"Dialog mbi të shkuarën", takim për mbajtjen gjallë të kujtesës

19 mars 2016 — KultPlus

Videot

KUJTESA SI MISION

11 nëntor 2016 — Ora News > Tonight Ilva Tare

DITËT E KUJTESËS, RISHKRIMI I HISTORISË...

26 tetor 2016 — TVSH > Mirëmëngjes Shqipëri

NJË DOKUMENTAR PËR FËMIJËT E DIKTATURËS

25 tetor 2016 — TVSH > Lajme

TË BALLAFAQOHESH ME TË SHKUARËN...

24 tetor 2016 — Top Channel > Wake Up

E SHKUARA NË SYTË E TË LINDURVE NË 90-ën

5 korrik 2016 — Top Channel > Pasdite në Top Channel

NË KLUBIN E MËNGJESIT

5 korrik 2016 — Club FM > Klubi i Mëngjesit

TË RINJTË DHE KUJTESA

31 maj 2016 — TVSH > Kolor

LETËRSIA SI VEND KUJTESE

21 maj 2016 — Star Plus TV > Lajme

"PYET GJYSHËRIT", KONKURS I IDMC

20 maj 2016 — Star Plus TV > Lajme

"PYET GJYSHËRIT" ... PËR TË SHKUARËN KOMUNISTE

18 maj 2016 — Top Channel > Wake Up

DIALOG MBI TË SHKUARËN KOMUNISTE

21 mars 2016 — YouTube > Përpjekja Shqiptare

TË SIMBOLIZOSH KOMUNIZMIN

18 mars 2016 — News 24 > Në Tempull

OBSERVATORI I KUJTESËS

10 shkurt 2016 — Top Channel > Wake Up