dokumentari fëmijët e diktaturës

Dokumentari "Fëmijët e diktaturës" në Tiranë IV

Publikuar më

Dokumentari “Fëmijët e diktaturës” i prodhuar nga IDMC u shfaq në netët e filmit organizuar nga Rrjeti Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri për anëtarët e organizatës.

Të rinjtë patën mundësi të njihen me historinë e persekutimit të 4 personazheve, duke qenë kështu më pranë realitetit të hidhur të diktaturës komuniste në vendin tonë.

Falënderojmë organizatën për përzgjedhjen e filmit të IDMC dhe na vjen mirë që puna jonë frymëzon.