dokumentari fëmijët e diktaturës

Dokumentari "Fëmijët e diktaturës" në Tiranë III

Publikuar më

IDMC dhe Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri në kuadër të Ditëve të Kujtesës 2020, rishfaqën dokumentarin "Fëmijët e diktaturës" tek historianë, përfaqësues të shoqërisë civile, të rinj dhe një audiencë ndërkombëtare në Shtëpinë e Europës.