2 postime

karriera

IDMCon: Edukimi mbi karrierën

IDMC

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë, urojmë të jeni mirë me shëndet. Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) përmes platformës…

Lexoj