IDMCon

IDMCon: Edukimi mbi karrierën

Publikuar më

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë, urojmë të jeni mirë me shëndet.

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) përmes platformës online të #IDMCon sjell "Workshop-in e karrierës" për të rinjtë, ku në 3-ditë trajtohen temat:

  • 8/6 – Shkrimi i CV-së
  • 10/6 – Letra e referencës / motivimit
  • 12/6 – Platforma LinkedIn në tregun e punës

Fuqizimi i të rinjve nis me aftësimin e tyre për tregun e punës. IDMC beson tek të rinjtë, prandaj i kushton kohë dhe burime edukimit. Ju ftojmë të bëheni pjesë e projektit duke aplikuar në linkun: Aplikim – Workshop i karrierës.

Ju falënderojmë paraprakisht.

Me respekt,

Stafi i IDMC

IDMC

IDMC

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë është një organizatë e pavarur, jofitimprurëse dhe joqeveritare e themeluar në vitin 2014 në Tiranë, që frymëzon dhe mbështet projekte për të fuqizuar vlerat demokratike, rolin e medies dhe reflektimin shoqëror përmes kujtesës historike.

Gjithë postimet

Postime të ngjashme

IDMCon uorkshop: Edukimi mbi karrierën