aftësimi

IDMCon: Aftësitë digjitale për gazetarët

Publikuar më

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë, urojmë të jeni mirë me shëndet.

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) përmes platformës online#IDMCon sjell workshop-in:

"Aftësitë digjitale për gazetarët"

Në 5 ditë trajtohen temat:

  • Shkrimi në internet
  • Krijimi i një blogu / faqe interneti
  • Editimi i videove
  • Editimi i fotografive / infografikëve
  • Reklamimi i kontentit në rrjetet sociale
  • Media është një ndër shtyllat kryesore të IDMC-së. Prandaj, për të vazhduar kontributin në aftësimin e gazetarëve dhe forcimin e saj, ju ftojmë të bëheni pjesë e projektit duke aplikuar në linkun: Aplikim – Workshop online.

Ju falënderojmë paraprakisht.

Me respekt,

Stafi i IDMC